Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. V prvem postopku sem dala dol 22 kg.Dieta je zelo vredi ker sploh nisi lačen pa še lahk si sam zbiraš kaj boš jedel na določen dan.Tokrat sva šla z možom skupaj,on bo probal zdržati 1 mesec jaz pa upam do konca...Zdej sem na tretjem oglj.hid. dnevu.Morem priznati da sem se to leto zeeeelo zapustila.V večini sem sama kriva,v drugi večini pa zelo stresno življenje.Od aprila sem bla na hormonih,ker ne morem zanositi,pol srečna novica da nama je uspelo da bi se nama zdej zgodilo najhuje
ss.Dober teden sem nabirala moći da bi zaćela,tak da mam zdej se večjo voljo da shujšam do ponovnega postopka novembra.Morem pa priznat da je lepše hujšat v dvoje
...

in boš imela trebušček od
. Tudi jaz sem poskušala hujšati po 90 dnevni in tudi kar nekaj dala dol. Vendar pa se mi zdi Montignacova metoda boljša. Nekaj o njej si lahko prebereš na tem forumu z naslovom Montignac, ali pa me kontaktiraš na ZS, pa ti vse, kar te zaniam, razložim.
,in dotakrat spravla dol kg.Danes sem brala eno knjigo za nosečnice in piše da glih ni priporečljivo hujšat pred zanositvijo...Sam jaz mislim da je dobro mal telo spucat po vseh teh hormonih.Kaj ti praviš?
,ja jaz mislim,da je kar fino prečistit telo od teh hormončkov,name so kar delovali.Dej si poglej temo na forumu NEPLODNOST,ki ena piše,da so ženske v času ločevalne diete zanosile.Ja pa tudi tiste,ki so se hranile s presno hrano.