K_a_t_i
|
Živjo, našemu skoraj 6-mesečniku smo začeli uvajati GH. Me pa skrbi, ali morda ne je prevečkrat. Namreč - že v porodnišnici so me prepričali, da imam premalo mleka - tako smo prve 3 mesece po vsakem obroku dodajali (mali ni imel nobene meje s katero bi pokazal, da je sit!). Ker se je 2 meseca zapored zredil dvojno "dovoljeno", smo prenehali dodajati in se je samo dojil (ni bil siten pa še prebava se mu je uredila, torej je imel dovolj). Sedaj mu že 2 tedna dajem GH in sicer okrog 11h cca. 100-130ml (bučka, cvetača, korenje, krompir, jabolko, banana, hruška - sveže ali pa mali Hipp) ter okrog 16h 100ml rižolina ali pa Hipp 130ml, če smo kje zunaj. Ker gre naš urnik nekako takole, me skrbi, da imamo preveč obrokov: 7:00 dojenje 8:30 dojenje 11:00 GH+dojenje 14:00 dojenje 16:00 Gh+dojenje 18:30 dojenje 20:00 dojenje in spanje Ponoči se zbudi 1krat ali 2krat in tudi na polno je (dojenje). Vsega skupaj se torej 8-9krat dojimo + še pojemo cca. 250ml goste hrane (večinoma sadja). Ali menite, da je to za 6m preveč Nimam predstave, koliko naj bi bil cel obrok za 6. mesečnika vem le, da naš po zadnji žlici še vedno dela mmmmmm. Hvala, punce za izkušnje. K_a_t_i