|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razvojna-kje in kdaj?
21.8.2007 14:53:56   
bibyzan
Pozdravljeni!
Pravkar smo prišli iz prve posvetovalnice in sem kar malo razočarana. Tjašina pediatrinja nam ni sploh nič razložila glede razvojne, sedaj pa ne vem, ali sem jaz prehitra ali prezahtevna ali kajj.  Naša pupa je stara 3 mesece kronološko, korigirano en teden. smo iz celjskega konca, rodila sem pa v lj. rekla mi je, da nas itak imajo v registru kot nedonošene in da nas bodo sami vabili. user posted image user posted image user posted image Kako je bilo pri vas, predvsem tiste ki ste bile na lj EINT? Tam mi je pediater rekel, da bomo imeli razvojno v svoji regiji (torej CE, MB je baje sploh nimauser posted image user posted image user posted image ). No, dejte mi mal tole razložit, sem mal zmedena. KAj pa FTH, je potem tam kjer je razvojna ali kje bližje (v primeru da je razvojna v lj-kar bi najraje videla).
user posted image Mal zmedeno vse skup, pa upam, da boste razumele.
Hvala

< Sporočilo je popravil bibyzan -- 21.8.2007 15:03:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razvojna-kje in kdaj?
21.8.2007 16:23:43   
emaa
Jaz sem ju mogla sama prijavit v razvojno (mi je bilo rečeno, da zaradi nedonošenosti in ker sta dvojčka bomo morali se it vsaj pokazat, pa sem kar poklicala), napotnico pa mi je dala pediatrinja. Imamo pa razvojno zdravnico tu pri nas v Domžalah in FTH ravno tako. Prvič smo jo imeli pri 6 tednih, korigirano 2 tedna (samo en dvojček, drugi pa, ko je prišel domov), FTH pa šele pozneje, ko bi morala začeti sama glavici držat, pa ju nista. 

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Razvojna-kje in kdaj?
21.8.2007 16:28:14   
Janeja
A veš da se ne spomnim več, a smo se v razvojno sami prijavli ali so nas klicali. user posted image
Sem pa isto rodila v LJ, Lea bila tam na EINT, doma pa smo iz Savinjske. V razvojno sva hodile v Celje k dr. Bojovičevi in ti povem, da je super. Na FTH te pa pošljejo iz razvojne, če je potreba. Midve z Leo sva hodili tudi kar v Celju (spodaj v zdravstvenem domu).

Ti predlagam, da sama pokličeš v razvojno in vprašaš kako je s prvim obiskom.



(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Razvojna-kje in kdaj?
21.8.2007 18:12:07   
Naty*Taja
Hojla, medve s tamalo sva šli tretji dan v lj, ker je imela mala gosto kri. Naju je v razvojno prijavila kr ta ginekologinja iz porodnišnice. Taka malo starejša gospa, ki nimam pojma kako ji je ime, ker je bila cela zmeda.
Potem ko sva prišli iz LJ, so nama kr po pošti poslali vabilo za v razvojno. Po moje če si ti tudi v Ce rodila in so ti rekli, da te bodo o razvojni obvestili, boš dobila vabilo. Je pa pri nas to trajalo nekje 4 mesece, da smo dobile prvi poziv. Imajo baje ful gužvo. Če pa hočeš, da ti jo pregledajo prej pa moraš it samoplačniško, kar lahko greš kamor želiš. - kolegica hodi v MB. Punčko je rodila s sedmimi meseci zaradi preklampsije, bili sta v MB porodnišnici in po moje bi bilo skrajno prepozno, če bi v razvojno šli šele takrat, ko so ji Celjski poslali? Po moje je najbolje, da kr pokličeš in vprašaš, če se ti zdi, da bi bilo potrebno malo peljat čimprej, če pa je z vama vse vredu, pa kr počaki. Itak so ti pregledi pri nekritičnih bolj rutinski.
LP

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Razvojna-kje in kdaj?
21.8.2007 20:57:17   
* Mateja *
jej jst se tudi ne spomnim več. vem da sva šla bolj kasno, ker je nejc imel kisik in pač nismo mogli od doma, pa še zima je bila, tako da smo šli mal kasnej in je bilo vseeno ok. Je pa res, da če vidiš, da gre v razvoju kej narobe je bolš da greste čimprej!!
Rabiste pa napotnico za Ra, od tam vas bodo pa sami poslali na NFTH al pa pač ne, če je ne rabite!

Nobene znanosti ni, sam po mojih izkušnjah mal nelagodno za mulčke!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Razvojna-kje in kdaj?
22.8.2007 8:49:58   
user
v Mariboru je razvojna COMR,vaša zdravnica vam mora dati napotnico,naročit pa se moraš sama.Jaz sem že bila z mojo Laro,ki se je tri mesece prehitro rodila, naju je kar patronažna sestra naročila ko je bila pri nama.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Razvojna-kje in kdaj?
22.8.2007 15:54:33   
Afnica
Tudi meni so v bolnici samo povedali, da se moramo naročit. Sem poklicala v MB, ne reče se razvojna ambulanta ampak Center za otroke z motnjami v razvoju (COMR kot je rekla User). Tam te pol naročijo. Mi smo bili pri slabih treh mesecih, korigirano 3 tedne. Blo je vse o.k., na nevrofizioterapije ne hodimo. Napotnico nam je napisal pediater.

(odgovor članu user)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Razvojna-kje in kdaj?
22.8.2007 18:28:39   
anajmad
Me smo prišle v petek domov,v ponedeljek zjutraj sem klicala v RA za datum,v torek smo bile že na pregledu. Ne vem???????Kako gre pri vas?

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?