Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem dala eno desko vmes med predale, da si ni mogel prstkov priščipnit.

ma ste prav čudne, ali se hočete samo naredit da ste ve fullll super mamice, me pa smo mamice po nesreči in samo gledamo kam bomo skipali te otroke.
- ok tole je blo zlobno
) in mislim da je namen foruma to, da se izražajo mnenja in delijo izkušne, da lahko človek kaj novega in koristnega zve in vidi iz različnih stališč.....ne pa da se različnomisleči koljejo med sabo
, tudi če posoda ni bla kdaj pomita in stanovanje pospravljeno, pa kaj sej ni konec sveta zaradi tega. Je pa že od malega sodelovala pri kuhanju. Jaz v kuhinji ona po tleh
, pa še fajn se ji zdelo. Nikoli nisem čutila potrebe po hojici in se mi ne zdi glih nek nepogrešen pripomoček. Pa še kar PREBEREM, se ponavadi tudi pozanimam pri raznih strokovnjakih, ki imajo s tem iskušnje. Hojica je v uporabi že toliko let, da lahko vidimo posledice in le te so znane na žalost. Seveda ne pri vseh otrocih enako, ampak meni se ne da igrat ruleto z mojim ortokom. Pa še to, v nekaterih državah je hojica celo prepovedana za podajo. Kdo ve zakaj, a ?