|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je to M
24.9.2007 9:23:34   
slumpo
eno vprašanje...

sem 6 mesecev po porodu in še vedno dojim...

31.8,1,2.9 sem imela krvavitev (baje M) ki je bila izredno rahla oz samo opazna kri ko sem se obrisala ko sem šla na WC.
sedaj pa 21.9. ponovno kri spet samo na papirju ko sem se obrisala...no danes zjutraj pa spet kri nekoliko več pa še vedno ne teče iz mene....boli me v spodnjem delu trebuha tako kot me je včasih prvi dan M...

sedaj pa me zanima pri tej zmedi ali gre za M ali bi morala zagnati kakšno paniko če je kaj narobe ker so te krvavitve blage tako zmedene...

ali ko ste dobile ostale M ste jo imele že od začetka nekaj dni skupaj ali je tudi tako srala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je to M
24.9.2007 10:13:57   
Naja30
Jaz sem jo dobila cca 3m po porodu, ampak je bila že takoj obilna in dolgo je trajala. Pa boleča user posted image  Tako da težave kot jih opisuješ, mi niso znane. Pokliči G in vprašaj.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je to M
24.9.2007 18:14:36   
Majchi
Slumpo, pri meni je bilo podobno, pa očitno ni bila M. Čišča je trajala ene 4 tedne, potem dva tedna ni bilo čisto nič, potem se je pa spet sveža kri pojavila, ki je trajala nekje 4-5 dni. Če je bila to M, potem bi lahko rekla, da je bila kratka, šibka in neboleča.
No, to je bilo konec junija. Ampak potem se ni zgodilo nič niti konec julija, niti konec avgusta, niti sedaj konec septrembra. Tako, da se je verjetno čišča malo vrnila in spet šla. Al pa je bila M, pa je tok neurejena, da je sedaj že 3 mesece ni user posted image ?
G mi je rekel, da je lahko M ali pa še čiščauser posted image . V glavnem, nehala sem se spraševat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?