|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Segedin
22.10.2007 10:56:43   
Naja30
Kaj pa kaksen recept za segedin? Nikoli ga se nisem delala sama, v hladilniku imam pa se kilo zelja za porabit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Segedin
22.10.2007 11:01:27   
pety78
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9820

_____________________________



(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Segedin
22.10.2007 11:04:53   
Naja30
Na kulinariko se pa sploh nisem spomnila. Hvala!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Segedin
22.10.2007 11:09:14   
tanikaa
Veliko bolj okusno je, če s tistim mesom narediš najprej dober golaž in šele nato primešaš zelje.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Segedin
22.10.2007 11:11:29   
barakuda
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Veliko bolj okusno je, če s tistim mesom narediš najprej dober golaž in šele nato primešaš zelje.




Tako ga jaz delam in je vedno super user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Mleko.
пеперутка16

Katero mleko je po enem letu bolj zdravo dati otroku:

Materino. (20%)

V prahu. (40%)

Kravje. (20%)

Rastlinsko (sojino, ovseno..). (20%)


Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!