ARIANNA L.05
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Ne bom komentirala predhodnih postov rada bi ti samo povedala, da pusti času čas in se boste vse zmenili. Mama tudi najbrž ve da vidva nimata kaj dosti denarja , pa se vsedite in se poskusite pogovorit, saj očitno slabše že ne more bit . Jaz imam sina pri mojmu očetu , ki ga pazi pet dni na teden po devet ur in mu niti ne pride na misel, da bi mi kdaj zaračunal ampak verjetno zato,ker kar dobro živita z mamo. Bog ve kaj bi bilo če jima ne bi šlo tako dobro. In kaj bi naredila v tem primeru, če bi zahteval plačilo..... ne vem. Sej tukaj se ne gre samo za denar, ampak tudi za izkoriščanje staršev. Če bi želel denar bi mu plačala? Sej varuški je tudi potrebno plačat. Drugače pa je bila narejena raziskava, da starejši ljudje, ki pazijo po več ur na dan otroke so bolj nagnjeni k kapi itd. Ker so za svojo starost preobremenjeni. Ampak glavno da imate varstvo zastonj. Lianna, ti imas probleme sama s seboj. Kot da si ljubosumna. Pa kaj te briga ali drugim kdo pazi na otroke ali ne. Verjetno se nisi mama, pa nimas pojma kako je. omenila si da pazis na necaka in necakinjo. Ce starsi pazijo na otroke, in ne zahtevajo nicesar, le kje vidis tukaj problem? Kje pise, da je to izkoriscanje? Jaz na zalost nimam te srece, ker smo prevec oddaljeni, a ko sem doma in mi mama pazi na otroka, ne vidim tokot izkoriscanje, pac pa kot pomoc. In ne, ona ne bi vzela denarja, in se mi to ne zdi prav nic cudno. Jaz ji dam denar, ko le morem, pa ne zaradi tega ker mi pazi na otroka, pac pa zato, ker je moja mama in jo imam rada in ona mi pazi na otroka, ker ga ima strasno rada. To, da si morala nekaj pripomnit na racun tiste, ki je povedala da ji na otroka pazi oce po 9 ur na dan, le kaj tebe to briga? Saj ni ona opdrla te teme, pac pa druga. In to da si ti utrujena ko po 5 ur pazis na necake, pocakaj ko bos imela svoje otroke, ker po pisanju sodec si zelo mlada in neizkusena kar se teh stvari tice. In le po enem postu nikakor ne mores sodit, kaj stoji v ozadju. Ko poves eno mnenje, bodi malo bolj cloveska, ker tvoj nacin pisanja vsekakor ni podajanje mnenja, pac pa obsojanje. Oglasi si, ko bos imela svoje otroke!! Ce si sedaj po 5 urah utrujena, kaj sele bo potem. Tiste pa, ki jim na otroke pazijo starsi, ker si pac to zelijo, imajo sreco, in cudovito je, da ima otrok ljudi okoli sebe ki ga imajo radi.
|