Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Tudi moj pritisk je bil do nekje 30.tedna takšen kot ga opisuješ. Zdaj sem 35 t in imam prvič v življenju normalen pritisk.
biti v bolniški ne glede na to ali imajo zelo nizek pritisk ali pa zelo visok takšnega kot imam sama,ker ni ne eno ne drugo zdravo.Pa še počutje je čist na psu.
. Najraje bi šla v bolniški stalež, saj se bojim, da se mi bo enako ali še hujše zgodilo še kdaj. Je pa en problem, saj sem zaposlena v na novo odprti trgovini in imam pogodbo, le do konc decembra. Če grem v boniško, pa mi te ziher ne bojo podaljšali. Naj omenim, da moji nadrejeni o nosečnosti ne vejo še ničesar. Sem pa v skoraj 18tednu.
in pa mene same, v službi pa sem bila vsak dan pod stresom zaradi nadzarovanja oz. slabega prometa. Upam samo, da nebo kakih hujših težav zaradi mojega