|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečina v spodnjem delu trebuha 27.11.2007 17:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Po mojem ti nekaj pritiska. Pokliči g ali v dežurno v porodnišnico. Oni ti bodo najbolj svetovali. Imam kolegico, ki je bila približno tudi toliko noseča kot ti. Bolečine so se pojavile v dimljah tako, da včasih sploh ni hoditi mogla. Baje, da ji je pritiskalo na živec. Pa počivaj. Lp
|
|
|
|
|
RE: bolečina v spodnjem delu trebuha 27.11.2007 18:22:27
|
|
|
|
Marogica
|
Pokliči ginekologa čimprej, predvsem pa leži in vstajaj samo toliko, kot je potrebno.
|
|
|
RE: bolečina v spodnjem delu trebuha 27.11.2007 19:04:36
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Hej! Sama sem v 34. tednu in sem ravno zaradi teh bolečin bila danes pri G. Namreč danes me je celo uro bolel spodnji del trebuha ka pr norcih, pa še v križu. Seveda sem sklenila, da bom kr poklicala G in tako sem šla. G je pogledala če je vse ql (UZ + stanje MV). Vse je bilo tako kot je treba in očitno mi tko pritiska navzdol, da pač občutim kokr sm dons in par dni nazaj. Je pa ZELO živahna . Tko da mi je napisala magnesol in rekla, da morm počivat. Tako da mislim, da ni nič resnega s tabo.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2007 23:10:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo se vam lahko zgodi pri poroduVerjetno ste prebrali že marsikateri priročnik o nosečnosti in vodenju poroda. Mi pa smo se odločili, da vas pripravimo ...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
DepiliranjeKako pogosto si depilirate noge?večkrat na teden (
17%)

enkrat na teden (
22%)

enkrat na 2 tedna (
16%)

enkrat na tri tedne (
14%)

enkrat na mesec (
16%)

manj pogosto (
16%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!