|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je možno???
9.12.2007 18:20:47   
*nina*
drage punce,ali je možno da sem čutila ovulacijo menstruacije pa ni in da nisem niti noseča???sej ovulacija je takrat ko čutiš sredi ciklusa špikanje v jajčnikih,sluz.....se dogaja to točno tiste dneve ko to vse čutiš,a ne????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je možno???
9.12.2007 19:11:51   
Anonimen
Pušenjak pravi na podobno vprašanje na MON;"... žal ne vem, ker je možnih preveč razlogov, kot so nepopolna ovulacija in zaostala hormonsko aktivna cista, prestavljena ovulacija z zakasnelo M itd. itd."

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je možno???
9.12.2007 22:30:14   
pupica25
Možno je in ni. Finta je v tem, da ko si tako močno želiš zanosit, da se ti prav vse zdi možno in vidiš in čutiš stvari čisto drugače kot v resnici. To ti govorim iz lastnih izkušenj. Ti pa zato priporočam, da si začneš redno merit telesno temperaturo vsako jutro in tako ugotoviš kdaj imaš v resnici ovulacijo in če do nje sploh prihaja. Po želji si kupi tudi ovulacijske teste.

Pri meni je vžgalo to s temperaturo. Sva se z mojim matrala celih 9 mesecev- malo je bla psiha, možno pa je tudi, da sva zgrešila moje plodne dni. Ko sem pričela z merjenjem temperature - ratalo takoj v drugo.

Veliko sreče ti želim.

_____________________________

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So prihodnost »tamagoči« oziroma virtualni...
Bi lahko bila prihodnost starševstva v virtualnih, t.i. »tamagoči« otrocih, ki bi obstajali samo v metaverzumu? Kako odp...
Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?