|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Wellnes razvajanje in zgodnja nosečnost 23.12.2007 12:32:35
|
|
|
|
J.L.
|
savno in pa jakuzzi bi ti jaz odsvetovala zaradi vročine, za masažo pa mislim da ni škodljiva, če si na začetku nosečnosti.
|
|
|
|
|
RE: Wellnes razvajanje in zgodnja nosečnost 23.12.2007 12:46:12
|
|
|
|
karamela
|
Jaz bi šla na tvojem mestu samo na masažo. Povedala bi, da sem noseča, tako, da se masaža prilagodi temu stanju. Meni v nosečnosti ni pasal niti bazen, kaj šele savna. V bazenu me je dobesedno dušilo. Bila sem samo enkrat in nikoli več.
|
|
|
|
|
RE: Wellnes razvajanje in zgodnja nosečnost 23.12.2007 13:12:01
|
|
|
|
Taula
|
Jaz bi šla samo na masažo. Savna v ni priporočljiva. Če greš v jacuzzi uporabi tampone za
|
|
|
RE: Wellnes razvajanje in zgodnja nosečnost 23.12.2007 14:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Če greš v jacuzzi uporabi tampone za Kakšni pa so? In kje se jih kupi?
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2007 14:23:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Wellnes razvajanje in zgodnja nosečnost 23.12.2007 15:14:12
|
|
|
|
Taula
|
Kupiš lahko posebne tampone za plavanje. (večja lekarna, Sanolabor)
|
|
|
RE: Wellnes razvajanje in zgodnja nosečnost 23.12.2007 15:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
V jacuzziju bila, v savni ne, o masaži nisem razmišljala.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2007 15:43:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Wellnes razvajanje in zgodnja nosečnost 23.12.2007 18:42:57
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Taula Če greš v jacuzzi uporabi tampone za Kakšni pa so? In kje se jih kupi? Mislim, da so od firme Senta, taka modra škatlica in jih imajo tudi v večjih trgovinah, pa gor piše, da je za plavanje.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
valentinovoLelly28 RRAli si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?da (
25%)

ne (
75%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!