|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 12:13:04
|
|
|
|
piamaria
|
Porod v vodi- sva ga zavrnila, ko sva šla gledat posnetke, kako izgleda(mani ogabno).Zakaj? vse, kar privre iz telesa, maternice , kri, voda....itd. vse plava okrog tebe in partnerja...no meni je to malo mimo, vem, da ne gre drugače. Potem sem izbirala med EA in porodom? In rodila sem naravno s svojimi in umetnimi popadki in ni bilo tako hudo. 2 uri in na svet je privekal angelče. takrat sem pozabila in sedaj nimam pomislekov, zakaj nisem drugače. No moje mnenje... Srečno
|
|
|
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 13:43:18
|
|
|
|
arsha
|
A vode ni vmes možno zamenjati
|
|
|
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 3.3.2008 18:35:45
|
|
|
|
ataner
|
IZVIRNO SPOROČILO: arsha A vode ni vmes možno zamenjati kolikor jaz vem, to ni izvedljivo.
|
|
|
RE: POROD V VODI: da ali ne? 6.3.2008 16:50:36
|
|
|
|
Zofy
|
Tudi jaz sem slišala iste pomisleke glede poroda v vodi. Zna bit zelo neestetsko . Vsi izločki (lulanje, kakanje, kri ipd.) plavajo po tisti vodi, nato pa se vanjo otroček porodi . Jaz bi banjo kvečjemu uporabila za preživljanje popadkov - baje ful pomaga in jih lažje preživiš brez dodatnih protibolečinskih zadev.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiRazlike med prvo in drugo nosečnostjo so ...Noben porod ni enak. Raziskave pa kažejo, da je drugi zelo drugačen od prvega. Ta naj bi bil veliko lažji, nosečnica bol...
Alo alo, prišel je Rene!Naj omenim, da mi je v petek odpadel čep – precej sluzi s krvavimi nitkami vmes. V soboto sem se na veliko sprehajala po...
Zadnje s foruma
Seks.
Admin
Po seksu z možem, vi?