Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali katera načrtuje konec leta 20.3.2008 13:38:44
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz lahko povem, da se je želja po pri nama pojavila nekako istočasno. Ugotovila sva, da je enostavno oprišel čas za družino. Sicer sva že dolgo skupaj, ampak na začetku nisva imela nobenih takih planov.
|
|
RE: ali katera načrtuje konec leta 20.3.2008 15:53:49
|
|
|
|
JanaB
|
Mislim, da sva kar nekako istočasno prišla na to idejo oz. dogodki sami vodijo v to smer, da bo počasi čas za otročke ... no še sploh, če jih nočeva pri 40-ih delat Upam, da se bo prijelo, ko bo treba.
|
|
|
|
RE: ali katera načrtuje konec leta 23.3.2008 14:27:11
|
|
|
|
Martinčka
|
hm... jaz mam že od kar pomnim rada otroke, ampak on je pa bil prvi ki je rekel, da komaj čaka da bo med nama v posteljci še en mali sonček... me je takrat full presenetil in zdaj že oba sanjava kakšno leto in tudi še bova sanjala kakšno leto.. potem pa greva v napad.. mogoče tudi prej, mogoče (upam da ne!) pa tudi kasneje... Tejčica sicer ne vem od kod si, ampak jaz imam dokaj podoben problem, pa ne da ni tukaj mojih kolegic ampak nobena še nima želje po družini in se ne morem z nikomer o tem pogovarjat.. če pa jim kaj omenim pa se mi zdi kokr da me prav čudno gledajo in si mislijo da sem za luno... ah zato pa ste tukaj vse ve, s katerimi lahko počvekamo o teh stvareh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.