Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Preveč dobra čokoladna torta 22.3.2008 22:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
A ko preliješ, nič dol ne steče? Drugače se pa slastno sliš, pa še enostavno.
|
|
|
|
RE: Preveč dobra čokoladna torta 22.3.2008 22:26:13
|
|
|
|
cmokec
|
A je to čokoladni biskvit, ki ga preliješ, ali lahko prerežen na dve polovici in kremo uporabiš za filo?
_____________________________
Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).
|
|
|
|
RE: Preveč dobra čokoladna torta 23.3.2008 9:56:46
|
|
|
|
Putka
|
Je kar tekoče ja, ampak ponavadi vrh torte ni ravno gladek, pa se čokolada ujame v luknjice... Jaz sem v pravokotnem pladnju delala, pa samo povrh polila. Drugače pa ni mišljena kot zelo estetska, tako da ni nič narobe, če je vse s čokolado polito. Meni so ostanke čokolade s prsti dol lizali Ne verjamem, da je fajn prerezat, ker torta ni zelo suha. Tudi ko je fajn ohlajena, je kar malo pocasta.
|
|
|
|
RE: Preveč dobra čokoladna torta 23.3.2008 10:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, se pravi, da je bolje to kar v pečaku pečt, pa da poliješ to gor, preden testo ven daš. Potem pa sproti režeš in jemlješ iz pekača, ko pač daješ na krožnik. Jaz se bojim, da bi mi ves preliv stekel dol.
|
|
|
|
RE: Preveč dobra čokoladna torta 23.3.2008 19:03:26
|
|
|
|
žigolino
|
To je skoraj enak recept kot za sacher torto Ker pa vem da je naša sacher tortica najboljša mora tudi tole bit zlo dobro
|
|
|
|
RE: Preveč dobra čokoladna torta 26.3.2008 10:00:15
|
|
|
|
cmokec
|
Ali je v masi za preliv tudi jedilna, ali mlečna čokolada?
_____________________________
Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).
|
|
|
 | Stran: [1] |
KOLKIčipka(odgovarjajo tiste, ki so široko povejale svoje dojenčke)
Koliko časa ste široko povejale svoje dojenčke?par tednov (
27%)

1 mesec (
18%)

2 meseca (
16%)

3 mesece (
25%)

4 mesece (
8%)

več kot 5 mesecev (
6%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!