Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 15:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ovseni piskoti. Jaz sem ene ful dobre spekla, samo nimam recepta na racunalniku, je iz Ramine knjigice. En dober je tudi na skrniclju od teh kosmicev.
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 15:49:14
|
|
|
|
kjava
|
Če je iz ta zadnje knjigice, ga mam. Točno, pa zadaj je tud. A da so tisti tud dobri?
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 15:58:02
|
|
|
|
Samrela
|
Ja, dobra ideja so tile piškotki! Jaz kosmiče rabim tud za zgostitev mineštric - preprosto, če je mineštra preredka, dodam kosmiče, ki se napijejo in je super. Jaz jih dam tudi med sadje. Zjutraj ji zmiksam malo sadja, navadno skutko, 2 piškota in malo kosmičev zraven.
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 21:36:30
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz jih tud uporabljam za zgostitev zelenjavnih juh namesto moke.
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 21:44:28
|
|
|
|
danijela in taja
|
naša jih obožuje.....dam ji v navadni jogurt......med sadje.....pa suhe marelice prekuham pa dodam ovsene kosmiče.....zmiksam...ful je dobro....tak da itak da obožuje....
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiRecept za dojenčke: Odlična polentaGlavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?