Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Nikoli ni bilo nobenih problemov, smo se razumeli.Pri njih je pač v navadi,da je ona(sestra)bila tista,ki je zlajala nazaj,če ji kaj ni pasalo,pa ji nikoli noben ni nič rekel??!Meni pa je to šlo taako na živce,mislim halo ,pa reči nekaj !Ne razumem kako je kdo lahko tiho,če te nekdo nalaja?No,jaz sem pa ravno kontra,zato pa je prišlo do konflikta,ker zdaj pa mi je dekl dvignilo!Bi naj bilo že kao vse v redu,pa ni videt..se čuti neprijetno vzdušje.Meni pa je vsaj lažje,da sem povedala kar si mislim,če ji že noben ni.

(pol k pridem domov pa še par urc gruntam kter je bl bebast-al on k je pač naravno tupast, al jst k se kregam s tupastim človekom
.Kako,da ljudje ne vejo kje so meje???Jaz imam te stvari stalno v mislih,vsak ima rad svoj mir,a ni tako?Žlahta gor ali dol!
, povedala da sva pri 30 letih dovolj zrela, da znava zase poskrbet.
Pravilno, vedno moraš povedati, kar si misliš in kar čutiš, lažje bo tebi in drugim. Res pa da je včasih dobro tudi biti tiho. Kar se pa tiče tvoje situacije- si prav reagirala!!!