|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AD pri 11mesečnemu
3.6.2008 8:17:07   
Zlato srce
Pri našemu malčku je pediatrinja ugotovila,da ima AD ter nama predpisala strogo dieto.Dobila sva tudi napotnico za alergološko.Upam,da ne bo preveč pozitivnih testov,ker me že zdaj skrbi,ke še čakam na datum kdaj bova mela.Zanima me katera krema je najbolj učinkovita pri taki koži,kot jo imajo otroci z AD.Ali se da tudi kaj na recept dobit.Naš ima zaenkrat izpuščaje pod koleni in na gležnju,komolcih ter nazadnje so se mu pojavili še na trebuhu.Vse to ga ga zelo srbi in seveda je potem še slabše.Uporabljala sem bepanthen,ki pa izboljša stanje samo za kratek čas.Sporočite mi kakšne koristne nasvete in že vnaprej vsem hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AD pri 11mesečnemu
3.6.2008 9:59:15   
*Uršula*
Najboljša krema za otroke z AD je ADerma, al pa Eczane. odvisno kaj mu bolj ustreza. Drugače se pa na recept dobi elocom ki pa takoj pozdravi ampak se uporablja lahko samo 3 dni. Lahko mi na zs še kaj napišeš če želiš ker se s tem borim že 2 leti.

lp

(odgovor članu Zlato srce)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: AD pri 11mesečnemu
3.6.2008 13:30:33   
ljubecna
zivio.tudi sama imam 14 mesecev starega sinka in imava AD.testi so pokazali alergijo na jajca,oreške(arasidi,mandelj,..),mleko ne cist.imava se provokacijski test za mleko v bolnici.ker se dojim imam dieto tut jaz.kreme uporabljam bolj mastne in vlazilne z olivnim oljem in pazim da ni zraven kaksno mandeljnovo olje ali podobno.pediatrinja pa nama je predpisala advantan(3-5dni mazat).pazima tut pri sadju(jagode...).sedaj ko je vrocina se je stanje zopet  ponovilo.kremo za soncenje pa imava od eucerin 40 za otroke.imam upaje da bo enkrat boljs.
lep soncen pozdravuser posted image

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: AD pri 11mesečnemu
3.6.2008 16:57:40   
annie17
Pozdravljena!

Mi smo dobili kremo na recept Elidel, ki nam pomaga, da se znebimo flekov. Mislim pa da se ta nadloga - AD - non stop vrača. Tk da totalne rešitve ni (če se motim, me popravite).
Drugače se pa po kopanju mažemo z Eucerin kremo, ki je zelo učinkovita, no, moraš pa vedet, da je pri vsakem otroku drugače. Ko sem v lekarni spraševala, kaj vse majo, me je skor kap, ker če moraš sprobat ne vem koliko kremic, da najdeš pravo bankrotiraš. Te kreme so nad 10evrov in dobro je it v kakšno lekarno fehtat za testerje. Sam velik sreče rabiš, da jih dobiš. Moj nasvet je, da enostavno začneš probavat.


(odgovor članu ljubecna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?