Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 5:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Matilda, ti si pa zgodnja! No, sej sem jz tut (se odpravljam v službo)
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 5:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee (se odpravljam v službo) jz tudi. Me bo luna odnesla...
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 6:40:38
|
|
|
|
srki
|
Sem po luni, pa upam,da kakšne Matilde ne srečam.
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 7:15:45
|
|
|
|
sončika84
|
a dons je polna luna?? hjo še to! moj pa bo danes ful na cesti. iz Po v Kp pa pol še v Lj. ga morm mal opozorit. pa nč čudnega da sem tko slabo spala. oh joj,tale lunca.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2008 11:54:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 13:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
A zato se bo vreme "uštimal"?
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 13:55:50
|
|
|
|
Naja30
|
Na obali se je vreme že uštimal Uštimal so pa tud policaji zadeve, je ravno cela akcija tule v naši bližini s helikopterji. Baje so dobili neke švercerje.
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 13:57:12
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda šele okoli 19.30! in nič prej! No, sam tolk, da veste, da ne bo kkšnega fighta predčasno Pa drgač? A vas kej trka? Nekatere meče že ene dva tedna.
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 14:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ja
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 14:14:50
|
|
|
|
Pikec
|
sem vzela iz omare turbo metlo...
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 15:04:11
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Uštimal so pa tud policaji zadeve, je ravno cela akcija tule v naši bližini s helikopterji. Baje so dobili neke švercerje. Sej vem, da vas ne zanima pretirano, ampak vseeno naj povem, da je šlo za VAJO!
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 15:09:39
|
|
|
|
amaya
|
Ja verjetno tudi njih meče luna..... ...jo je pa čutit....predvsem pri tamalemu....mamma mia......se mi kraužljajo lasje
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 17:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Matilda, ti si pa zgodnja! Tako zgodaj ze tipkate ? Kar pomeni,da vstanete ze prej. A sam ob poln luni?
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 19:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jz grem zgodaj na šiht, iz gorenjske v Lj. ni tko blizu..
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 20:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jz grem zgodaj na šiht, iz gorenjske v Lj. ni tko blizu.. Odvisno v kaksno guzvo pades... . Sam ura se pa slisi ubijalsko, pet in se nekaj, ceprav je v bistvu skoraj sest.
|
|
|
|
|
RE: Dons nastopi polna luna 18.6.2008 20:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
5:51:55 Drugace pa lepa ura, tako simetricna. Zihr si prezivela srecen dan.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Rokпеперутка16Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?Pravočasno. (
0%)

Pred rokom. (
60%)

Po roku. (
40%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!