|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 18:46:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
Zakaj te pa to zanima?
|
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 18:49:31
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zakaj te pa to zanima? Ker mi ena smotana rr-evka noče quinnyja prodat... Pa točno vse te lastnosti - RAZEN ENE!!! ima moj sedanji voziček.
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 18:50:50
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
mogoče baby boom? mislim da ima vse te lastnosti, le da za točko 4 nisem ravno prepričana...
|
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 18:57:43
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zakaj te pa to zanima? Ker mi ena smotana rr-evka noče quinnyja prodat... Kako so ljudje zlobni, a ne? Pa točno vse te lastnosti - RAZEN ENE!!! ima moj sedanji voziček. Ti si čist preveč zahtevna!
|
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 19:47:27
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zakaj te pa to zanima? Ker mi ena smotana rr-evka noče quinnyja prodat... Kako so ljudje zlobni, a ne? Pa točno vse te lastnosti - RAZEN ENE!!! ima moj sedanji voziček. Ti si čist preveč zahtevna! A ne da? Če bi rekla, da mora imeti max 8 kg...kaj bi šele pol rekla...
< Sporočilo je popravil pety78 -- 31.8.2008 19:48:16 >
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 20:15:12
|
|
|
|
mayci
|
Kaj pa Maxi Cosi MURA 3?
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 16.9.2008 23:30:16
|
|
|
|
vanomis
|
Če še ni prepozno za odgovor ... Hartan Skater S ima vse to, kar želiš (razen koles, ki niso napihljiva) - - trikolesnik DA - vrtljivo sprednje kolo DA - primeren tudi za novorojenčka, torej da se čisto poleže DA - otrok lahko gleda v obe smeri v športnem delu DA - velika napihljiva kolesa (niso napihljiva) Pa še nekaj ... ta voz je neuničljiv.
|
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 17.9.2008 10:26:24
|
|
|
|
mišk
|
Men se zdi, da ima vse te lastnosti tudi Bebe comfort High track. Naj me katera popravi, če ni res.
|
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 17.9.2008 10:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Spomladi ga bom jaz prodala. Bo prepozno, vem. Sicer pa je voziček res 1A!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!