Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sicer pa se giblje po celem stanovanju neomejeno, spi pa v moji postelji ali v spalnici. Ko je sama ima na voljo dnevno, kuhinjo, mojo sobo in hodnik. Ponavadi spi na moji postelji ali pa kot ze receno v kuhinji v kosari.
). Košare za spanje in nič kar je njegovo (dekca in razne igračke) pa ne smrdi ... tako kot tudi on ne ... no ja, razen če je moker potem ima tisti specifičen vonj.
. Ko sem jo dala iz hodnika, tudi hodnik ni več smrdel. Ampak sem jo hitro vrnila nazaj, ker ima to posteljo zelo rad (prav vidi se kako v njej uživa
leži in spi povsod, kjer ji paše. Ko je prišla k nama v blok, sva ji sicer pripravila lepo in udobno košaro, vendar... v njej ima shrambo, po domače "magic box". Vse, kar zapleni, si spravi v košaro, pa tudi igrače ima notri. Ne vem, če je vsega 5x spala v njej. Sicer pa rada spi (ali čez dan leži) na velikem plišastem srčku, pa na kavču, pa na postelji,... Ponoči načeloma ne spi pri nama, mogoče enkrat ali dvakrat na mesec. Čez dan je pa zelo rada na postelji - tam spi ali pa se igra.
na svojem srčku.
),kdaj pa kdaj pa spi tudi z nama v postelji.