Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 19:08:56
|
|
|
|
silvya
|
Kolikor jaz vem se mora že naslednji dan videt na računu koliko in kdaj ti je kdo nakazal.
|
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 19:09:14
|
|
|
|
jernejav
|
Ja če ti ga prek klika je to takoj, drugača pa mislim da tudi ne traja glih neki dolgo.
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 19:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala.
|
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 20:09:50
|
|
|
|
vcugmas2
|
Če ni vikend,se transakcije knjižijo isti dan.
|
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 20:40:50
|
|
|
|
NEVA-1
|
Pri NLB, če nakažeš do treh, je še isti dan, to je za klik in proklik
|
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 21:45:53
|
|
|
|
veseli trebušček
|
Če je nakazilo izvedeno prek neta,jaz imam recimo prek AbANKE- ABANET, je transakcija takoj izvršena,če nakažeš na pošti prek položnice do tretje ure je nakazilo opravljeno še isti dan,če pa na banki prek linice pa samo nekaj trenutkov.
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 21:54:19
|
|
|
|
blak
|
Malo vskočim v temo, pa vseeno... Katere številke so na začetku računa odprtega pri NLB (tistih prvih 5 cifer). Moram nekaj nakazat, pa mi ne gre skozi.
|
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 21:57:00
|
|
|
|
veseli trebušček
|
jaz nisem pri tej banki,tako,da ti nebi znala svetovat.Ponavadi se začnejo z kakšnimi črkami,recimo SI 56......
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 8.10.2008 22:31:58
|
|
|
|
tinatona
|
Odvisno na kateri banki je odprt račun. Ker ima vsaka enota svojo številko. Jaz jo imam v Leclercu, pa se začne z 02081, prej sem imela pa v KC sem imela pa 02018 (al neki tazga). Sicer je pa odvisno s katere banke nakzuješ... Če z NLB na NLB (prek klika) je sprovedeno takoj, sicer pa traja. Meni so nakazali pred kratkim z Abanet in je trajalo 2 dni. LP
|
|
|
|
|
RE: Nakazilo denarja- pomoč 9.10.2008 0:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce dopoldan zagotovo v istem dnevu, ce popoldan pa odvisno od banke, kdaj imajo zadnja nakazila.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
porodlilipSte ob porodnih bolečinah tudi kaj kričale zraven?Ja, kar veliko (
18%)

Sem, samo ne preveč (
26%)

Ne, nisem (
47%)

Se ne spomnim:-) (
9%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!