Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 22:56:19
|
|
|
|
pika74
|
zeljno glavo:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:13:50
|
|
|
|
KMALU
|
Danes dobila menstro tako da.... :((:((
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:35:20
|
|
|
|
gordy
|
ja pika :):):) sem slišala, da ne sam da štorklje kaj prinesejo :):):) ampak se včasih kaj tudi med zeljnimi glavami najde :):):) Ma ja... sem bila zjutraj tako slabe volje zaradi :hudicek: , da me takole kvašenje neumnosti malo v dobro voljo spravi...:):):)
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:38:13
|
|
|
|
gordy
|
KMALU! :((:((:(( sem tudi jaz zjutraj... pa popoldne še bolj, ko se je :hudicek: ulila v vsej svoji veličastnosti!!! Pa sem ugotovila, da nič ne pomaga in da se :hudicek: ne umakne :duda:... Bo naredila ta svoje... ampak iskreno upam, da bo ta :hudicek:, ki je prva po HSG, hkrati tudi zadnja za naslednjih 9nebesa... Zdaj greva pa lahko z ramo v rami v novo akcijo, če si za :):):)
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:39:25
|
|
|
|
pika74
|
sam brez prerivanja prosim :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 19.3.2005 23:55:36
|
|
|
|
gordy
|
Ja no :):):) pika :):):) bom pazila, da katere ne pohodim ;););) ker taka lumpa pa tut nisem ;););) ali pač:zmeden:
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 9:33:13
|
|
|
|
Maša26
|
Ohoj, Z veseljem bi se nalezla, po drugi strani pa čakam M, da začnem s klomifenom.. Bolj realno se mi zdi, da se M veselim čimprej, danes je že 35. dan. Čeprav me vsake toliko časa spodnese in se že počutim :nosecka:. Ampak, saj pravim, poskušam bit realna.. Vseeeno :miska::miska: za epidemijo!! :kuza:
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 10:46:26
|
|
|
|
KMALU
|
GORDY seveda sem za... Ce pa ga prej najdem pa se tebi enega prinesem.. :ups::)-
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 15:05:32
|
|
|
|
Anitka
|
:)-:)-:)-:)-Sem pogledala mal v eno stekleno kroglo in videla, da bo do konc marca novih srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: kar mrgolelo. V parilu se bo pa baje epidemoja še kar nadaljevala.:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 15:13:25
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hej Anitka, sem prebrala, da :hudicek: ne čakaš tam okoli 29.3., kdaj pa si imela O? Se mi je zdelo, da sva jo imeli ob istem času, pa jst :hudicek: nečakam, tam okoli 25.3. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
A je mogoče že kaka nova epidemija napovedana? 20.3.2005 19:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Gordy, jaz grem taborit s tabo :)-
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?