Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Žal mi je, da si tudi ti morala čez to grozno preizkušnjo. Vem, kako ti je grozno, pusti si, da žaluješ. Spomin ostane za vedno, samo s časom manj boli. Naredi vse, da daš bolečino, žalost iz sebe, ne zadržuj v sebi. Jaz na srečo slikce od Uz-ja nisem imela. Na dan, ko sem začela krvaveti, bi morala imeti šele 1. pregled. Sicer je bil otroček še živ in je srček utripal, pa nisem hotela slikce, ker ni bilo jasno, kaj se bo zgodilo. Test sem pa dolgo časa hranila v omarici. Včasih sem ga šla pogledat, pa je le še bolj bolelo. Ko sem se počutila dovolj močno, sem ga vrgla stran. Če pa zdaj pomislim na moje nerojeno dete, si ga predstavljam, da je angelček, nekje zgoraj in me gleda. In mi je lažje...
. jaz sem materinsko knjižico in slikice pospravila v predal v kabinetu. tako da je vse to nekje pospravljeno, točno vem kje je in ko se želim spomniti samo predal odprem in pogleda. bo pa sedaj 15. minilo 3 mesece in mi je že lažje. bila pa sem noseča 20t. in vem da mojega fantka ne bom nikoli pozabila. vem da me gleda in pazi na naju dva z možem. najin
. Kaj pa sti?