|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri jogi?
14.11.2008 14:56:29   
*raci*
Naša skoraj triletnica je dobila svojo sobo, zdaj nam pa manjka še jogi. Ker je tolk izbire se ne moreva odločit, kateri bi bil najboljši. Kdaj pride pa poušter v upoštev?  Vaše izkušnje in predlogi?

Hvala in lep dan vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri jogi?
14.11.2008 14:58:37   
Petraa
zakaj ne bi smela imeti povštrauser posted image
Naš ga ima od 6 meseca dalje,ima anatomskega.
glede jogija,sem jaz gledala da je antialergijski ipd. stvari

(odgovor članu *raci*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri jogi?
14.11.2008 16:35:34   
Nika v službi
Jaz ti lahko povem, kako smo se mi odločili. Tudi naša 3-letnica je namreč nedavno dobila novo sobico. Kupili smo Lineaflexov jogi, neko srednjo varianto. Odločila sem se namreč, da v prvi fazi ne bo dobila še neke hude variante ležišča, ker je postelja zaenkrat še "igrišče" - po njej skače, se igra, občasno se celo še polula (imamo seveda podlogo)... skratka, za to obdobje do šole se mi zdi nek dosti običajen jogi povsem o.k.

Čez nekaj let bo dobila novo ležišče, lateks, hladna pena.., pač nekaj bolj kvalitetnega in trajnega.

Za zdaj dejansko nisem bila pripravljena odšteti silnih denarjev za to, da mi potem ležišče uničuje s skakanjem, lulanjem... Že tako smo ji kupili ta veliko posteljo (120x200), kar pomeni, da so tudi cene ležišč primerno višje od tistih običajnih.


_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...
BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?