|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO! Repa za tamale
26.11.2008 10:57:14   
mojcaziga
Pozdravljene!

Za današnje kosilo pripravljam repo in poznam vse variante z mlekom, kislo smetano,......., ampak naš tamali za vse pravi, da so kisle in da pri njih v šoli vleče na sladko (pa je ne mešajo s pirejem). Kaj se lahko da v repo tudi malo smetane za kuhanje ali pa celo sladka smetana? Ker nisem še nikoli poskusila in hkrati ne bi rada, da se ponesreči.

Hvala in lp, Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO! Repa za tamale
26.11.2008 11:32:57   
Anonimen
Kot prvo je dobro,da repo fajn operes z vodo.Das na cedilo pa se super splahne,ze ce to naredis je dosti manj kisla.Pomoje s smetano za kuhanje ne mores nic kiksniti...

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NUJNO! Repa za tamale
26.11.2008 11:42:47   
mojcaziga
Ja, saj repo vedno fajn sperem, ampak naš tamali pravi, da mu je všeč tisti sladkast okus, ki ga imajo v šoli. Pa na splošno sploh ni sladkosned, da bi bil tak razvajen. Ker pa gre v šoli vedno po repete pri repi bi rada tudi doma kdaj poskusila na tak način.
Mogoče bo bolje, da povprašam v šoli, ampak popoldne ko ga grem iskat je kuhinja že zaprta.

lp, Mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NUJNO! Repa za tamale
26.11.2008 13:17:34   
nuala
Če misliš na sladko repo - ko jo zrežeš na kocke in daš na maslo / olje dušit, jo potresi s sladkorjem. Potem ni treba dodajati nobenega mleka, smetane ali podobnega. Lahko pa malo pomokaš, dodaš sol, kumino in malo vode.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za piknik
photo
Kako si olajšati priprave na družinski piknik? Kaj pripraviti in kako? Preverite nekaj idej, ki so vam lahko v pomoč za ...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?