Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem G vprašala kaj naj naredim in če je kakšna varjanta po zdravem hujšanju. Pa dobim odgovor, da NE! Je pa res, da cele dneve (skoraj) preležim in jem, jem, jem...zaradi dolgčasa.
sem krvavela,bila zelo vodena,mocno imela otekle in bolece gleznje...sem veliko prelezala in seveda jedla.Pa se kaditi sem prenehala,koj ko sem ugotovila,da bo jencek...in temu primerno so se mi kg kar nabirali.Sem pa sedaj,po 6m skoraj na stari tezi,no 5kg imam se odvecnih.
Sem pa v 16.tednu in sem zaskrbljena, vidim da se ene ženske prve 3 mesece nič ne zredijo...???
a ne? Zaskrbljena sm ker pač znam kako se občasno prejem...kriva sm, priznam
saj nočem da bi otrok trpel, seveda se bom zredila kolikor je pač treba, samo zaradi sladkarij se mi zdi neumno pol trpeti....lepo se imejte in uživajte v zelenjavi, čau
,no dones skoraj 5 mesecev po porodu jih mam pa 71,5kg,če bo šlo tko naprej bom prišla še predn grem v službo na staro težo,upam res upam