Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi zobek odpadel pri 5 letih 9.1.2009 21:45:26
|
|
|
|
al1*
|
Ni hitro, je čisto ok - moj nečak je prvi zobek izgubil pri 4,5 letih. Naša tavelika je prvi zobek izgubila pri 5,5 letih, sedaj je stara 10 in ima lepe bele stalne zobe.
|
|
RE: prvi zobek odpadel pri 5 letih 9.1.2009 21:47:13
|
|
|
|
Olivija
|
Naša petletnica ima spodaj že kakšen mesec dva nova zobka. Edino to naju je zmotilo, ker je imela nekaj časa 4 zobke vzporedno (dva spredaj in ta nova dva zadaj). Pa se je vse lepo popravilo.
|
|
|
|
RE: prvi zobek odpadel pri 5 letih 9.1.2009 21:56:14
|
|
|
|
Moyca_
|
vidim da je tema v malo narobe forumu:) Za malčke:)
|
|
RE: prvi zobek odpadel pri 5 letih 9.1.2009 22:23:54
|
|
|
|
frutka_
|
Neee...danes vsem začnejo zobki prej izpadat. Vem iz prakse! Da ne boste pozabili na zobno miško. Joj, moram R povedat, da je njen G zgubil zobek.
|
|
|
|
RE: prvi zobek odpadel pri 5 letih 9.1.2009 23:12:23
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Neee...danes vsem začnejo zobki prej izpadat. Vem iz prakse! Da ne boste pozabili na zobno miško. Joj, moram R povedat, da je njen G zgubil zobek. ha,, ha
|
|
RE: prvi zobek odpadel pri 5 letih 9.1.2009 23:13:27
|
|
|
|
frutka_
|
Ej, kako hitro rastejo... Otroci mislim. No, pa zobki tudi.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
Naravna zaščita pred komarjiPoletje je čas za igro, raziskovanje narave in brezskrbne trenutke na prostem. A z njim pridejo tudi nadležni obiskovalc...
Zadnje s foruma
Mobitel.
Admin
Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?