|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje v vrtcu
18.2.2009 10:11:28   
xerox
S 1.aprilom gremo v vrtec, naš user posted image  bo takrat star 11 mesecev in še vedno doma spi čez dan 2-3 krat. Enkrat okoli 9h, potem okrog 12h in še popoldne okoli 16h.
V vrtcu pa naj bi imeli samo en počitek in sicer po kosilu, ob 12h.
V vrtec ga bomo vozili ob 7.30. zdaj me pa malo skrbi kako bo sploh zdržal do 12h brez dopoldanskega spanjauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje v vrtcu
18.2.2009 10:18:19   
rose
Pri nas so vzgojiteljice dale otroka tudi prej spat, če je kazal znake utrujenosti.
Se bo pa s časoma sigurno navadil na nov red. Pa bo opoldan dlje spal.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje v vrtcu
18.2.2009 10:23:50   
blak
Tudi pri nas dajemo spat enega mičkenega ob 9ih. Spi okrog 40-50min in pol šiba naprej novim zmagam naproti. Povej vzgojiteljicam, bodo že uredile.



(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje v vrtcu
18.2.2009 10:31:44   
bodoča
Tudi pri nas dajo tistega, ki je prej utrujen, prej spat. Sploh, če pride že ob 6.00 v vrtec gre pred malico ob 8.30 spat.

Povej vzgojiteljici kako je navajen in bojo zrihtali tako da bo prav. user posted image

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spanje v vrtcu
18.2.2009 10:57:44   
livia
Do aprila je še kar nekaj dni, tako da ti bo takrat spal samo 1x na dan. Nima smisla se sekirat v naprej. Drugače ga pa postopoma navajaj, da ti gre čim kasneje spat. Pri nas v vrtcu hodi ta skupina najmlajših spat že malo po 11 uri.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spanje v vrtcu
18.2.2009 14:38:51   
lilka
Naša je šla v vrtec aprila z 11M, te razumem tudi mene je to skrbelo, ker je okoli 9.30 doma še spala in pol še enkrat. Kaj naj ti rečem, nekaj časa je blo hudo, pol se je pa navadila na nov ritem, ker v tistem hrupu nebi imelo smisla, da bi jo spat dajale, so jo pač prvo spravile, da je bla po kosilu čim prej v postli, sej se bo navadila, malo bo težko, malo bo mogoče bolj sitna in utrujena samo bo šlo, mene je tudi to zelo skrbelo.

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spanje v vrtcu
18.2.2009 16:51:31   
tanja22
Pozdravljena, tako kot so že predhodnice napisale, naj te ne skrbi...pred kratkim sem dobila v skupino takšnega malčka, ki je bil doma navajen spat na vsake 2 uri po 20min in ko je bil videti utrujen sva ga dali spat, če je zaspal, drugače pa takoj prvega po kosilu. Zelo hitro se je navadil na ritem v vrtcu.
Ker je v igralnici ponavadi kar glasno, ter nadvse zanimivo otroci ponavadi niti niso tako zaspani, če pa že so je pa kot sem napisala. Vzgojiteljici razložite kakšne so njegove spalne navade in večina se prilagodi otroku, tako da ne bo noben problem. Pa po vsej verjetnosti bo čez 4 mesece že manj spal,

lp in čimboljši vstop v vrtec 

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spanje v vrtcu
25.2.2009 21:36:13   
N _ B
Mi smo imeli enak problem. Še posebej, ker je bil naš jutranji petelin je je vstajal okoli pol šestih, čeprav bi lahko spal do 7-ih. Enostavno sta ga vzgojiteljici dali po zajtrku za pol ure počivat. Drugače pa se je kar sam na blazine ulegel in zadremal user posted image . Sčasoma je že kar zdržal do glavnega počitka. no parkrat mu je med kosilom glava omahnila v krožnik. Kosilo imajo ob 11.15 in so nekje pol ure kasneje že v posteljicah.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spanje v vrtcu
25.2.2009 22:28:40   
muha primaruha
Pri nas smo imeli do novembra tri takšne bibe, ki so dopoldne omagale. Če sva s kolegico videli, da je kdo utrujen, pa 'nima časa' zadremati, ga je ena vzela v naročje in ga umirila (s petjem, zibajnem), potem pa ga spečega položila na blazino in pokrila. Tudi zdaj se še občasno zgodi, da kdo dopoldne malce zadrema, ampak ne več tako pogosto.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spanje v vrtcu
2.3.2009 10:46:35   
Kontrakarambolšrauf
Kak mesec pred vstopom v vrtec sem ga doma začela privajati na vrteški ritem in je zelo hitro sprejel da gre spat samo še enkrat ob 12h, je pa takrat spal dlje. Sem ga raje doma v domačem okolju navadila, kot pa da bi mu tam bilo vse novo in da bi se še tam moral navajati novega ritma.
Je pa res, da se je po par dneh navadil, vsak dan sem ga malce kasneje dala spat in kmalu je sprejel novo uruser posted image .


_____________________________

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu muha primaruha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...
BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?