Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Vem, da se je težko boriti s psiho, sam moraš se začeti tud s tem ukvarjati. Tud men je blo težko, da sem cele dneve samo jokala, sam sem se pobrala.
. Ti povem, da sem se cel mesec žrla in se spraševala, kam spet rinem. Je blo ful težko, ko sva zavestno delala na tem. Sam sedaj ko vem, da se v meni spet nekaj dogaja, sem zelo srečna. Pa tudi če se zgodba ponovi, ne bom nikoli odnehala, ker si res želiva otroka. Pravijo, da upanje umre zadnje in se s tem strinjam. Naj ti povem, da se je moja babica trudila 7 let in po številnih ss-jih, ji je narava potem namenila 5 zdravih otrok. Tudi narava nas lahko včasih preseneti, a ne? 
imam pomoje jaz tudi pravico, da me gin popolnoma pregleda, ker ne mislim še enkrat in še enkrat... da bodo potem ugotovili kaj je narobe (če seveda je z mano kaj)
ko je odnesla mojo pikico...
. tako da je čist možno da bo v naslednja nosečnost čist brez težav. ko sem jst drugič zanosila sploh nism razmišljala da bi se to lahk ponovil. in tud ne smeš, pač si vbiješ v glavo da bo vse ok, ne smeš negativno mislit, čeprav VERJEMI, VAM KAKO JE TO TEŽKO.