anny1
|
zdravo, miska_mccute - naj ti povem da je bilo to pri tebi lahko samo naključje jaz se vsak 2 dan vozim domov po 3km (v eni smeri skupaj 6km) dolgi makedam cesti, pa ni nič od tega, tako da to bi odsvetovala, prvič:je pa res da povečana aktivnost sproži porod in s tem popadke, saj kod pravi dr.Pušenjak krči-popadki, ne sprožijo poroda, temveč porod sproži popadke-krče, ki so zadnji akt pri porodu. Drugič: če nekaj na silo hočeš doseči ne bo šlo saj če otrok še noče zapustiti bivališča ga tudi na silo nav Tretjič: Kakor ni 100% zaviralcev poroda tudi ne obstaja 100% pospeševalcev poroda, vse je smo teorija zaključek: če se že res hočeš izmučiti do konca potem ti priporočam 1-2h pred tem kaki 2h sprehoda po dokaj zahtevnem terenu, malo skakanja po stopnicah, kak zvarek ki so ti ga priporočale druge,.... potem pa vsa izmučena v porodno, kjer se boš še malo bolj zmučila in ko bo končno vsega konec namesto bo ker bi to tako ali tako dobila čez kak dan če bi še počakala, seveda pa po tem nebi bila kompletno izmučena. Vem kaj govorim sem 5 imela pa sem že za sabo 2 poroda in kre sem bila v 1 tudi jaz vsa na koncu sem poskušala vse da bi prišla na svet pa ni šlo, ja nakoncu pa vsa izmučena- nespočita, v porodno, tam se mi je pa začelo zaradi vsega zgoraj naštetega. Moj nasvet-lahko kritizirate- je počakaj da samo prikuka na svet in do takrat uživaj v spoči si in si naberi moči za sam porod. Seveda pa ti toplo priporočam kak sprehod v naravo da se malo zbistriš, kdo ve mogoče ti bo pa svež zrak dal in boš letela v P lp in srečno