|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroci na datum
17.5.2005 14:49:12   
*Neja*
Alo, punce!

Verjamem, da je mal bedno, ampak vseeno: ali ste s partnerji imele pri načrtovanju svojih otrok kakšne posebne predstave o tem, kdaj naj :duda: priveka na svet? Kot na primer valentinovo, vajini rojstni dnevi, kakšne obletnice (poroka), božič, novo leto, poletje na sploh, morda vam je ljubša zima...

Vem, da se skupaj trudimo, da nam bo čim prej uspelo zagledat dve črtici, tako da ni važno KDAJ, važno je samo da bo!!! Torej, če bi lahko izbirale datume poroda... katere bi izbrale?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otroci na datum
17.5.2005 14:53:07   
Anitka
Hoj!

Včasih sem si želela, da bi imela otroka rojenega v pomlado-poletnih mesecih, ker imam sama RD pozimi. Sedaj pa mi je vseeno, pa če bo to 29. februarja, 1. novembra.... Samo, da bo :duda:

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otroci na datum
17.5.2005 14:56:24   
Anonimen
Jaz nisem imela v mislih kakšnega posebnega datuma, sem si pa želela biti noseča poleti, da bi lahko kazala trebušček (rodila sem konec oktobra)

No in sem tudi bila, čeprav v najbolj vročem poletju.

Zdaj ko razmišljam, bi pa naslednjega najraje rodila nekje med majem in septembrom, da lahko rojstnodnevno zabavo narediš na prostem.

(odgovor članu *Neja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otroci na datum
17.5.2005 14:57:12   
marty5
Jaz sem tudi fantazirala. Ja, če bi se zdaj prijelo, bi se rodil novembra, to pa je tak grd mesec. Pa tudi december ne, ker so takrat prazniki ipd.

Skratka, zelo izbirčna sem bila. Ko pa sem spoznala, da pa nosečnost ni le tako samoumevna kot sem mislila, mi je postalo prav vseeno kdaj bo. Samo, da bo.

Vseeno, če bi lahko izbirala, bi zbrala prvo polovico leta za njegov/njen rojstni dan. Nekje od februarja do junija.

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otroci na datum
17.5.2005 15:04:12   
tinkamiška
Midva sva si tudi želela, da bi mel roj. dan poleti, ker mam sama roj.dan pozimi, pa ga ne morem praznovat s kakim piknikom:) Pol sva si želela, da bi bil vodnarček, ker sva oba z možem vodnarja8)

Zdej nama je bilo pa čisto vseeno samo da je ratalo. Zgleda da bo kozorogec-ica:)

Tinka

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otroci na datum
17.5.2005 15:24:21   
Sulfinija
Če bi lahko izbirala bi ga sigurno sama imela na prvo obletnico poroke in v poletmnih mesecih,ker pa nam takoj ne rata mi je čist vseeno kdaj bom rodila glavno da bo imela svojo dišečo :duda: ali :duda::duda:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Otroci na datum
17.5.2005 16:37:25   
Anonimen
Jaz sem si tudi želela imeti poletnega otročka, ker imava oba rojstni dan poleti, dobila pa zimskega (januar).

(odgovor članu *Neja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Otroci na datum
17.5.2005 18:52:39   
Maša26
Bolj ko tuhtam, kdaj bi.... bolj ugotavljam, da mi je čisto vseeno in že ko sva ukinila zaščito, sem vedela, da zna biti problem, zato res o tem nisem razmišljala...

Sedaj rečem, da bi najraje rodila februarja 06, če pa ne pa marca 06 itn. :)-:)-

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Otroci na datum
17.5.2005 18:59:23   
Gina
Na datum pa res nismo mislili. Mogoče malo na horoskopsko znamenje, ampak v bistvu ne kaj dosti. Itak smo vsak nekaj drugega.
Pa tudi rok ne pomeni kaj dosti, saj ni rečeno, da boš res rodila takrat. Da bi pa planirala, da boš npr zanosila točno 2. marca, da boš rodila 24. nov. je pa malo težko verjetno.:)-:)-

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?