|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pravilnk o plačilih staršev za programe v vrtcih 22.5.2005 16:20:19
|
|
|
|
BokiMB
|
Eh, ne kapiram teh določil oz. jih ne znam interpretirat, raje vprašam, če kdo od vas ve: Če vpišeš otroka v jasli maja 2005, v vlogi navedeš podatke o dohodkih iz leta 2003, ko otrok še ni bil rojen. Ali ti potem tiste dohodke delijo z 2 (dva družinska člana) ali s 3, kolikor je družinskih članov zdaj? Jaz namreč ne vem, kako so v moji odločbi prišli do tako visokega dohodka na družinskega člana, ker če si zračunam sama, pride nekaj deset tisoč tolarjev manj...
|
|
|
|
|
Pravilnk o plačilih staršev za programe v vrtcih 22.5.2005 17:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim, da s tri, saj imaa stroske s tremi :zmeden2:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Določitev spola.пеперутка16Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so:Uganili so, da je punčka. (
0%)

Uganili so, da je fantek. (
0%)

Rekli so mi, da je punčka, rodil pa se je fantek. (
0%)

Rekli so mi, da je fantek, rodila pa se je punčka. (
50%)

Nismo hoteli vedeti. (
50%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!