|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otroke ?
8.7.2009 7:03:51   
lumpy
Čakali smo , pa čakali in se odločali, pa odločali, bi šli , ne bi šli in se zanašali na ugibanja da letos na Hrvaškem pa tako ne bo gnečeuser posted image user posted image  zdaj pa imamo, ko je vse polno.

Iščemo kamp, ki je primeren za otroke, predvsem pa da je plaža super za otroke ( ali mivka, ali pesek, manjši kamenčki...).

Za Krk nam ni, na Rab nam ne diši zaradi trajekta, Istra itak odpade.
Pag - kamp Šimuni poln, kamp  Straško poln, Murter - kamp Slanica poln.

Še pozna kdo kašen fajn kamp za otroke, predvsem z fajn plažo za otroke ?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kampiranje zadnji hip - da je fajn za otr...
8.7.2009 8:13:22   
ksenjak
Medulin. Primeren kamp za otroke.
Mislim pa, da tole z zasedenostjo ni čisto res. Skoraj sigurno se najde kakšno mesto v kampu za šotor. Mi še nikoli nismo vnaprej rezervirali pa smo vedno dobili prostor. Letos pa sploh ne bi smelo biti težav s tem.

lp

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2009 8:13:47   
ksenjak
Aja, sem šele zdaj videla, da Istra odpade.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2009 8:41:58   
mala zirafa
Pobrskaj  tu:

http://www.avtokampi.si/novica.asp?ID=111

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2009 9:27:04   
nu_tella
Od kje ti pa informacija da je vse zasedeno? resno me zanima...da ne bom tudi sama izvisela...ker planiram Straško/app v Novalji na licu mesta?!?user posted image

hvala ti in lp.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2009 9:37:00   
lumpy
Malo sem vam premalo opisala, se verjetno nismo razumeli.

Mi vsako leto rezerviramo parcelizirano parcelo za šotor, mesto, kjer je določeno od kod do kod je tvoje, na parceli je voda in elektrika. ( to ponavadi storimo že spomladi, letos pa nismo)

In do  sedaj sem za te vrste parcele dobila odgovor iz Šimunija , Straška in Slanice da ni več prostora na le teh v željenem terminu.

Prostor v " divjini " je vedno še kakšen prost tudi če prispeš na blef, brez rezervacije, prostor kjer nimaš omejeno od kod do kod je tvoje, so šotori kar eden z drugim bolj kot ne , vode ni na tem delu, elektrika pa ponekod ja in ponekod ne.

Hvala za pomoč

< Sporočilo je popravil lumpy -- 8.7.2009 9:38:49 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2009 9:40:09   
NATAŠA35
super kamp, sploh pa za otroke avtokamp Zaton - okolica Zadra, če ti ni predaleč...imate potem tudi bazen in razne animacije...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2009 9:41:49   
ksenjak
Ali ja razparcelirano ali ne, je predvsem odvisno od samega kampa. Nekateri imajo, drugi ne. Mislim, da boste vseeno našli kakšno nezasedeno parcelo. Z elektriko mi še nikoli nismo imeli problema, da je ne bi bilo na parceli ali vsaj sosednji, z vodo pa je res malo večji problem. Nam namreč ni pomembno, da je na sami parceli.

lp

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.7.2009 10:20:43   
nu_tella
Aha. Hvala za pojasnilo. Upam, da vam rata najti nekaj ugodnega za vas. Svetovati ti pa na žalost ne morem, ker vedno grem na te "neparcalirane" brez vode in elektrike prostore.

Lepe počitnice.

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2009 22:06:34   
pikecpokec
Kamp Matija na Murterju. V senci oljk, majhen družinski kamp, zelo čist in urejen. Plaža sicer ni za dol padit (pomoli, vmes plaže s kamenčki), ampak sam kamp odtehta plažo. V kampu je tudi lesena hišica z igrali za otroke, naš tamali je letos noro užival.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2009 23:25:30   
rudikr
Bi vas zanimalo mogoče kampiranje v Balah, kamp Colone (**). MI hodimo tja zadnja leta z malimi otroki (3 in 2 leti). Od 12.7. do 24.7. bi lahko oddali šotor z vso opremo na zelo lepi lokaciji. Sporočite, če koga zanima.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2009 6:44:31   
lumpy
Hvala vsem za pomoč, rudikr tudi tebi hvala, nam se žal termini ne ujemajo.

Izbrali in rezervirali smo:  MURTER

(odgovor članu rudikr)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.