Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: starejši otrok doma-da ali ne? 10.2.2010 13:21:20
|
|
|
|
Zofy
|
Mi imamo 22m in pol razlike in bo mlajšaostala v vrtcu. Če bi živela pri starših in bi bila moja mama npr. v penziji, bi pa mogoče starejšo vzela iz vrtca. Samo sama ne morem za oba skrbet, ker je moja lih v obdobju "groznih dvoletnikov". Sicer pa ej zelo pridna punčka. Najverjetneje jo bom vzela ven poleti - sigurno za 1m, mogoče za 2 in bo malo z mano, malo bo pri babici,malo pri noni, nekaj pa bomo vsi 4 doma oz. na dopustu. Semi zdi, da če imaš npr. 5 let razlike ali celo 4 in več, gre imet oba doma, sicer pa moraš biti res super mama.
|
|
RE: starejši otrok doma-da ali ne? 18.2.2010 10:12:21
|
|
|
|
memole80
|
Naša je v vrtcu. Prvo kot prvo se mi zdi nesmiselno, da bi jo jemala ven. Zelo rada hodi v vrtec, ima veliko prijateljev, se razlaufa, veeeliko nauči in naigra, doma pa sem sigurna da te možnosti ne bi imela, ker se ukvarjam z dojenčkom in hišnimi opravili. Poleg tega je tako majhna, da če bi šla z obema ven, bi jo mogla zavezati , ker laufa sem ter tja.
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?