Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

). Pa še hlače sem šla iskat direkt k proizvajalcu (oz. sem jih slučajno opazila v eni nenosečniški trgovini na Vrhniki) in so tam 20eur cenejše kot v Kepici. Iste hlače!
... Ko sem zanosila sem se že kar bala kaj bo, ko mi moje cunje ne bodo več prav, saj sem že normalne težko dobila, ker sem pač visoka in imam nekaj kil preveč, ker povsod ko prideš je 42 ali 44 že skoraj maksimum, kar se dobi ... zadnjič me je v Benettonu prodajalka prav čukasto gledala, ko sem vprašala če imajo kaj večje cunje kot L
.
res je, da so cene nosečniških oblekic maksimalno zasoljene! Najbrž ciljajo, na to, da nas je treba v teh devetih mesecih izmolzt. Sam ne vem zakaj, ker sem jaz te cote nosila tudi potem, ko nisem bila več noseča. Največ sem kupovala v La Vie-ju, ker so mi imel full dobre modele. Kavbojke, majčke, pa tiste slatke majčke z nogicami na trebuhu. Se mi je moj full sladko nasmejal, ko sem se prikazala pred njim. In zadnjič sem ravno v njihovi trgovini videla eno črno oblekico s pentljo na trebuhu - takšno little black dress, ki jo moraš imet doma. Res mi imajo v La Vieju lepe in kvalitetne cote in zato ne razumem zgornje Anonimke, ki tako pljuva po njih. Sicer sta pa to spet samo 2 subjektivni mnenji. Najboljš se je prepričat na lastne oči in mere trebuhov :)