|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 8:35:51
|
|
|
|
bskrle
|
Seveda ne ne silim otrok v vodo. Mora imeti blizu 28- 30 stopinj, da je tako majhnemu otroku všeč, po mojih izkušnjah.
|
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 9:13:32
|
|
|
|
karmy
|
jzt grem s 3letnikom na terme. kakšne so temparature notranjih bazenov? :zmeden:
|
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 9:19:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jadransko morje nima nikoli 30 stopinj, tu pa tam včasih avgusta za nekaj dni mogoče pride do 28, ampak bolj ne kot ja!
|
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 9:53:48
|
|
|
|
Annny
|
Zadnjič, ko je bila taka vročina, sem imela Najo v bazenčku na terasi (v zavetju), pa mi je bilo potem kar žal, ker je drugi dan smrkala. Vodo sem pa dala zelo toplo. Tako da- malce je treba popaziti;)
|
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 10:39:58
|
|
|
|
tana 1
|
Odvisno je tudi od tega v koliko topli vodi ga doma kopaš. Jest ga namenoma v bolj hladni ( beri ne 37 kot je priporočjivo), zato pa tudi na morju nimamo problemov.Tam do ene 24 pa mislim da moraš vseeno počakati,čeprav smo se mi tudi že v bolj mrzli, pa smo uživali. Lep dan vsem
|
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 10:46:00
|
|
|
|
Bejba
|
Zato gremo mi sedaj, ko še ni taprave vročine raje v terme, kjer pa je vodica lepo topla in bo čudovito za našega malega smeškota :). LP; B
|
|
|
|
|
Se vam ne zdi da je morska voda in voda v baz... 15.6.2005 11:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
za tko mejhna otroka more bit voda vsaj 30*C topla. drugače se lahko kaj hitro podhladi! ko gre vn iz vode pa v šlafrok al pa brisačo hit zavit! lp, lara
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Cel danbusklcaKako razumete stavek: Danes sem cel dan gledala TV.od 0h do 24h (
2%)

od 8h do 22h (
11%)

TV sem gledala precej več časa kot običajno (
73%)

TV sem gledala nekoliko dlje kot ponavadi (
11%)

drugo - napiši kaj (
2%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!