|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PLODOVNA VODA-ODG. STROKOVNJAKA 16.6.2005 20:19:56
|
|
|
|
Mina1
|
Lona, no vidiš, meni se je to zgodilo, po kapljicah in med lulanjem, samo dozdevalo se mi je, pa itak je bil 6 dni čez tretji rok in tako. Govorim o razpoku. Držim pesti, da bo pri tebi vse v redu in da ne boš v dvomih tako kot jaz, ko sem bila zelo kregana ob prihodu v porodnišnico. Pa še prvič je bilo... Sporoči novičko, ko bo prišel veseli dan. pa-pa Mina1;)
|
|
|
|
|
PLODOVNA VODA-ODG. STROKOVNJAKA 17.6.2005 9:00:53
|
|
|
|
pravljica
|
lona, a si šla v porodnišnico? zdaj je pa še mene začel skrbet...mam že en čas tak prozoren izcedek (brez vonja), pa ni vnetje, v glavnem dnevni vložek je skoz moker, kaj več pa ne...boš probala s testom?...povej kako in kaj!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
DopustdejziKje boste preživeli letošnji dopust (če ga sploh boste)?na morju (
75%)

v planinah (
3%)

v toplicah (
7%)

ob jezeru (
1%)

drugje (
13%)
Število vseh glasov: 355Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!