Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 13:57:48
|
|
|
|
ZARA
|
Čakamo,čakamo... O, Anitka ;)! Kako to da tebe ni blo zraven??
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 15:12:42
|
|
|
|
Anitka
|
Še čakamo, čakamo, čakamo.................. Eh Zara, žal mi časovno ni zneslo. Bom drugič nadoknadila ;)
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 18:33:32
|
|
|
|
biba77
|
He, he,... :)-:)-:)- Saj veste, kako dolgo je dezevalo, ne? ;) Bile smo: Jancika, tinkamiska, Gea1 in jaz. In Jancikino dete zlato... 9nebesa Ja, kaj naj vam povem? Vsebine pogovorov ne - to ste ze zamudile Punce so vse SUPER - to ze veste Tortica, ki sem jo nesla domov - je bila SUPER. Je :love: reko, da lahko se kako kdaj prinesem. :)-:)- In, naslednje srecanje bo ... se ne vemo ... Zdaj bo malo tezko, ko so dopusti, ampak kake 3-5 se bi nas vecinoma lahko skupaj zbralo, kaj pravite?:zmeden2: :miska:
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 18:34:23
|
|
|
|
ZARA
|
Še kr čakamoooo ...mal že trzam 8)...Ane Anitka ??
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 18:36:29
|
|
|
|
biba77
|
Ja, kaj se cakas, ZARA? :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 18:38:23
|
|
|
|
ZARA
|
Ajoj,zdej sem šele vidla :)-! !! Seveda ker pišem en post 3 minute,ker še sedem stvari zraven delam...čist men podobn... Evo zdej ne čakam več...
|
|
|
|
Astra in ostale "čveke" - čakamo na... 2.7.2005 19:35:31
|
|
|
|
Anitka
|
No fajn, da ste se mele fino. Mi je kar malce žal, sploh za tortico :)-:)-:)-:)- Ja jaz se strinjam s tem, da se še v tem mesecu kje dobimo. Če ste za bom organizirala srečanje v Premurju, ali pa morda spet v MB. Če ne prej, pa se lahko dobimo tudi 21.7., ko imam ternim v ambulanti. Pa pa, Anitka
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Pranje ritke.
пеперутка16
Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?