Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
preprečiti, če sploh je to možno? Ali ste mogoče prišle do zaključka kdaj se pri vas pojavi, ali na to vplivajo kontrac. tabletke, prehrana, pramalo spanca, karkoli no?
.

, bolelo pa ni nič. Šla sem parkrat, ne spomnim se več dobro, ampak enih 8x sigurno, se mi zdi, da v roku 2 mesecev. Cena tudi ni bila strašno zasoljena, okrog današnjih 40-50 € na en obisk. In kar je še najpomembnejše: pomagalo je. Od tedaj me glava ne boli več, oziroma me je samo še parkrat in še to v dosti bolj mili obliki. Evo, to je moja izkušnja z alternativno medicino. Sicer sem bolj zagovornik uradne, ampak meni v tistem trenutku niso znali pomagat. Tablete niso bile rešitev, so bile zdravljenje posledic in ne vzroka. Za tiste, ki imajo migreno na vsake kvatre enkrat, je recimo Nalgesin ok, jaz sem pač bila ekstrem.
.