Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Tkole je z fantom se trudva povečat družino ...pa računava pa teste delava pa po vseh možnih forumih brskava ...in na mojo žalost šele danes ugotovim da je bolečina v jajčniku eden od znakov O. Zdej pa tkole....odnose sva imela 9.8 .....ovul test je 10.8 biw
in midva sva itak po navodilih prebrala da to pomen da bo u roku 48h nastopla O zato sva tisti dan alora 10.8 počivala. Zvečer sem se spraševala kaj hudiča me tako boli v jajčniku
ampak useeno sem rekla uprašam ker ne zaupam ravno testu.. Naslednjo
mam za dobit šele nekje okol 20.8 HELP

, do takrat pa bodita aktivna v postelji.
na dva ali tri dni, bo čisto ok. Da bo test prav pokazal, pa ga naredi na dan, ko bi morala dobiti M .
, še ta mesec.
Tkole je z fantom se trudva povečat družino ...pa računava pa teste delava pa po vseh možnih forumih brskava ...in na mojo žalost šele danes ugotovim da je bolečina v jajčniku eden od znakov O. Zdej pa tkole....odnose sva imela 9.8 .....ovul test je 10.8 biw
in midva sva itak po navodilih prebrala da to pomen da bo u roku 48h nastopla O zato sva tisti dan alora 10.8 počivala. Zvečer sem se spraševala kaj hudiča me tako boli v jajčniku
ampak useeno sem rekla uprašam ker ne zaupam ravno testu.. Naslednjo
mam za dobit šele nekje okol 20.8 HELP
, tako se delajo otroci.