|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr...
5.8.2005 17:59:04   
anina1
Samo to me zanima? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.8.2005 18:40:55   
Katjusa
verjetno ker 5-10 dni po zadnji tabletki naj bi nastopila ovulacija torej cez 14 dni pa menza tak da je mozno....
Pri rednih M bi ne smelo bit veliko razlike kak dan gor dol odvisno kateri dan po zadni tabletki nastopi ovulacija!

lep pozdrav Katja

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2005 19:20:31   
emaa
meni je podaljšalo, ker sem imela O na zadnji dan (10) po tabltki, sem pa dobila M 14 dni po O, s 5 dnevno zamudo.

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.8.2005 19:47:24   
urši77
Klomifenski ciklus traja 28dni (+-2 dni)

Za ziher, če ni opravil svoje naloge:)

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2005 20:39:52   
zmajčica
Pozdravljene,
ne, moj ciklus je ostal isti 28/29 dni. Jaz sem v 2. ciklusu jemanja Klomifena zanosila, vendar nato splavila (odmrtje ploda), kar pa ni povezano z Klomifenom.
Najverjetneje z miomom, ki ga je moja ginekologinja sedaj odkrila.
Ravnokar preučujem miome.:zmeden2:
Nato pa se bom na sosednjem forumu izpovedala.
Nima smisla tukajšnjih punc strašit...:rozica:

Pozdrav, Zmajčica

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2005 21:37:17   
anina1
Hvala vsem. Saj veste, sem mal upala, da boste tako odgovarjale, saj si srčno želim, da novega menstrualnega ciklusa sploh ne bi bilo:). Ampak dvomim, da bom imela takšno srečo, saj je bil to moj 1. ciklus s klomifenom.
Da sem 1. zanosila je trajalo dve leti, klomifen "pomagal" po tretji rundi (1 runda = 3 mesece), a ko sem ga že nehala jemat. Pa še ta zanositev je bila čudežna kot rekla moja zdravnica. Za drugo se trudimo že skoraj leto, mogoč pa dočakamo še en čudež:)
Vso srečo vsem!

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2005 10:18:42   
bebi
Zeloo podaljšalo, kar za 1 ciklus. Smo se že veselili, da smo noseči, pa žal ni bilo tako :(.

:miska:

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2005 20:21:53   
cica
Podaljša, podaljša!!

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2005 12:22:03   
Zmajevka
Meni se približno vsak drugi mesec podaljša s 27 na 31 dni, vsak drugi pa normalen.
LP
Zmajevka

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2005 14:17:12   
maja75
Pri meni po 1. ciklusu jemanja ni nobenih sprememb. M je redna kot ponavadi, na 29 dni. Sem močno, močno upala, da je ne bo in evo, ni nama ratal. Drugo škatlo tablet sem ravno popapcala, zdaj pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek:! Upam, da ne bo tako boleče kot prejšnji mesec. Ima še katera od vas takšno izkušnjo?

(odgovor članu anina1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako se znebiti dude?
пеперутка16

Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?