Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr... 5.8.2005 18:40:55
|
|
|
|
Katjusa
|
verjetno ker 5-10 dni po zadnji tabletki naj bi nastopila ovulacija torej cez 14 dni pa menza tak da je mozno.... Pri rednih M bi ne smelo bit veliko razlike kak dan gor dol odvisno kateri dan po zadni tabletki nastopi ovulacija! lep pozdrav Katja
|
|
|
|
Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr... 5.8.2005 19:20:31
|
|
|
|
emaa
|
meni je podaljšalo, ker sem imela O na zadnji dan (10) po tabltki, sem pa dobila M 14 dni po O, s 5 dnevno zamudo.
|
|
|
|
Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr... 5.8.2005 19:47:24
|
|
|
|
urši77
|
Klomifenski ciklus traja 28dni (+-2 dni) Za ziher, če ni opravil svoje naloge:)
|
|
|
|
Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr... 5.8.2005 20:39:52
|
|
|
|
zmajčica
|
Pozdravljene, ne, moj ciklus je ostal isti 28/29 dni. Jaz sem v 2. ciklusu jemanja Klomifena zanosila, vendar nato splavila (odmrtje ploda), kar pa ni povezano z Klomifenom. Najverjetneje z miomom, ki ga je moja ginekologinja sedaj odkrila. Ravnokar preučujem miome.:zmeden2: Nato pa se bom na sosednjem forumu izpovedala. Nima smisla tukajšnjih punc strašit...:rozica: Pozdrav, Zmajčica
|
|
|
|
Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr... 5.8.2005 21:37:17
|
|
|
|
anina1
|
Hvala vsem. Saj veste, sem mal upala, da boste tako odgovarjale, saj si srčno želim, da novega menstrualnega ciklusa sploh ne bi bilo:). Ampak dvomim, da bom imela takšno srečo, saj je bil to moj 1. ciklus s klomifenom. Da sem 1. zanosila je trajalo dve leti, klomifen "pomagal" po tretji rundi (1 runda = 3 mesece), a ko sem ga že nehala jemat. Pa še ta zanositev je bila čudežna kot rekla moja zdravnica. Za drugo se trudimo že skoraj leto, mogoč pa dočakamo še en čudež:) Vso srečo vsem!
|
|
|
|
Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr... 6.8.2005 10:18:42
|
|
|
|
bebi
|
Zeloo podaljšalo, kar za 1 ciklus. Smo se že veselili, da smo noseči, pa žal ni bilo tako :(. :miska:
|
|
|
|
Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr... 6.8.2005 20:21:53
|
|
|
|
cica
|
Podaljša, podaljša!!
|
|
|
|
Ali vam je jemanje klomifena podaljšalo mestr... 7.8.2005 12:22:03
|
|
|
|
Zmajevka
|
Meni se približno vsak drugi mesec podaljša s 27 na 31 dni, vsak drugi pa normalen. LP Zmajevka
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?