Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. samo razmišljam, ne vem kako situacijo imate,... ne bom omenjala če mogoče "dela tako, po urah", saj veš kaj mislim,,...., ali tudi še kaj študira, tudi če je bil že zaposlen,... razmišljam..... kar se tiče pa csd-ja ali vrtcev,., no comment,...
Sem danes cel dan naokoli klicala od občine pa do csdja pa mi nihče ne zna ničesar povedat. Ju3 bom po vrtcih začela klicat in spraševat kakšne so opcije za 2. starostno skupino, če v tem vrtcu ne bo prostora. Sem pa govorila z prijateljico ki je vzgojiteljica v enem izmed Lj. vrtcev (ne bom imenovala) je zelo jezna, ker bo verjetno ostala brez službe, ukinili bodo 1 ali 2 oddelka 2. starostne skupine ker otrok ni dovolj ona pa je ena izmed redkih zaposlena za določen čas. Ne razumem zakaj ne odprejo potem oddelka za 1. starostno? Kakšen sistem je to?
.