|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Našla sem seznam, kaj vse rabimo za dojen... 18.8.2011 9:58:11
|
|
|
|
roladica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Meni je bil en gel za dojenje tak super (ker je hladil, meni je pa bradavice trgalo narazen - sem imela vraščene in tisti nastavki mi sploh gor niso pasali mislim sine je vlekel v prazno) - no tale gel je bil pa super. Na škatlici (bele barve) je bila narisana silhueta ženskega osrednjega dela telesa - v vijolični barvi. No, to pa res priporočam ... Multi-mam mogoče?
|
|
|
|
|
RE: Našla sem seznam, kaj vse rabimo za dojen... 22.8.2011 12:00:12
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: roladica IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Meni je bil en gel za dojenje tak super (ker je hladil, meni je pa bradavice trgalo narazen - sem imela vraščene in tisti nastavki mi sploh gor niso pasali mislim sine je vlekel v prazno) - no tale gel je bil pa super. Na škatlici (bele barve) je bila narisana silhueta ženskega osrednjega dela telesa - v vijolični barvi. No, to pa res priporočam ... Multi-mam mogoče? Lanolin ima tako embalažo, kot jo opisuje Tutan. Jst lahko povem za porodnišnico CE. Tam si dobil vse, za kar si prosil - vložke, hlačke, kreme, pleničke in za preoblečt za dojenčka,... Če pa slučajno ne bi imela tega - je bil moj tam 2x na dan in mi lahko kadarkoli prinese. Je pa res, da so ti seznami na splošno preveč obširni. Trgovine so danes odprte že skoraj 24ur / dan in greš lahko kadarkoli iskat, če kaj nujno rabiš. Oziroma pošlješ svojega, svojo mamo, taščo, prijateljico,... Bolš kot zapravljat € za neumnosti, da ti potem v omari stoji neuporabljena stvar.
|
|
|
|
|
RE: Našla sem seznam, kaj vse rabimo za dojen... 22.8.2011 14:08:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: roladica IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Meni je bil en gel za dojenje tak super (ker je hladil, meni je pa bradavice trgalo narazen - sem imela vraščene in tisti nastavki mi sploh gor niso pasali mislim sine je vlekel v prazno) - no tale gel je bil pa super. Na škatlici (bele barve) je bila narisana silhueta ženskega osrednjega dela telesa - v vijolični barvi. No, to pa res priporočam ... Multi-mam mogoče? Lanolin ima tako embalažo, kot jo opisuje Tutan. Jst lahko povem za porodnišnico CE. Tam si dobil vse, za kar si prosil - vložke, hlačke, kreme, pleničke in za preoblečt za dojenčka,... Če pa slučajno ne bi imela tega - je bil moj tam 2x na dan in mi lahko kadarkoli prinese. Je pa res, da so ti seznami na splošno preveč obširni. Trgovine so danes odprte že skoraj 24ur / dan in greš lahko kadarkoli iskat, če kaj nujno rabiš. Oziroma pošlješ svojega, svojo mamo, taščo, prijateljico,... Bolš kot zapravljat € za neumnosti, da ti potem v omari stoji neuporabljena stvar. Podpis! Počakaj, da sploh vidiš, če boš potrebovala.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiČudovito pismo vsem mavričnim mamicamV teh trenutkih mavrične nosečnosti, si zaslužiš vso podporo in nežnost. Nekoga, ob katerem lahko skupaj prevedriš današ...
Zadnje s foruma
Cepljenje otroklola85 RRKaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?Sem za cepljenje (
68%)

Sem proti cepljenju (
8%)

Sem za svobodno izbiro (
21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (
3%)

Drugo (
0%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!