kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Zakaj sta se pa odločila za drugega otroka, če veš, da te mož že nekaj časa vara???? Mogoče je pa to izvedela šele med nosečnostjo, kaj misliš? Navsezadnje traja 9 mesecev, pa še 1 mesec je mali star. In mogoče je zvedela, da se to že dalj časa vleče, ne pa da to ona že dalj časa ve. Ali pa je mogoče mislila, da je šlo za enkraten skok čez plot, ne za afero, pa se je izkazalo drugače. Kakorkoli že, se mi zdi, da ji obsojanje nič kaj dosti ne pomaga. Sej ne obsojam.. Sem samo vprašala, ker sem mislila, da traja dlje časa (npr. 2 leti).. Ker eni pari hočejo npr. rešit zakon na tašen način, da se odločijo za še enega otroka (kar je velika napaka).. Zato sme vprašala, da se ni pri njiju to zgodilo Zagotovo pa svetujem, da to razčistita in gresta vsak po svoje.. Če je on ta, ki sedi na dveh stolih, bi jaz na njenem mestu, ko ga ni doma, vse njegove stvari spakirala v kufre, postavila pred vrata in zamenjala ključavnico, da ne more not in šla takoj sprožit ločitveni postopek (če sta poročena).. Pri 2 otrocih (en celo novorojenček) meni že ne bi sral po glavi.. Pa se opravičujem za grede besede, ampak ne morem iz svoje kože in kaj takega me totalno razp....
|