|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SKENIRALA SEM KATALOG - GA KATERA RABI?
5.9.2005 9:03:46   
KIRA
punce, sem bla pridna včeraj.
Sem skenirala katalog za AVON za naslednjo kampanjo 11/2005, tako vam ga lahko pošljem na e-mail, če ga katera rabi in vam ga ni treba posebaj naročat. Je blo kar nekaj dela, ke ima okrog 150 strani.. Če bi ga katera želela prejet, mi lahko pišete na mail: kira@siol.com, tudi če imate kaka konkretna vprašanja...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.9.2005 9:07:49   
india
A ni to reklama, ki se je naj ne bi delalo?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2005 9:38:01   
KIRA
to ni reklama. sem samo napisala, da lahko pošljem, če kera rabi, ker ga imam skeniranega. je trajalo cca. 3 ure!!! spet dobim po glavi, ker hočem kaj lepega nardit ali kaj?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2005 10:05:38   
india
Nisi dobila po glavi, kira, ampak meni to pač deluje kot reklama: povezava: katalog -prodaja....tudi jaz ali mariskatera druga bi lahko dala linke od kataloga Oriflame, pa jih ne dajemo. Nisem te mislila prizadet, oprosti, če je tako zvenelo.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2005 10:09:10   
KIRA
mal res.
sem ga šla skenirat, zato ker se na spletu slabo vidijo cene pa opisi pa te stvari. jaz se nad tem jezim, ker če nardim povečavo, pol je spet vse tako nerazločno....
pa sem ga šla skenirat, sem mislila - morda pa keri nardim uslugo...
sicer pa, če sem naredila kaj narobe, ker sem to na pisala, me bojo itak zbrisal...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2005 13:37:10   
Anonimen
No, če si slučajno zastopnica za Avon, potem je tole definitivno reklama, ki sem ne sodi. Poleg tega ti podjetje rade volje pošlje katalog na dom, če jih pokličeš.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2005 14:36:42   
puncica
Men se tud zdi, da si si naredila nepotrebno delo, ker jaz sem že kup punc našla, ki so mi poslale katalog, vseeno pa upam da najdeš kakšno punco, ki ga bo rade volje imela

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2005 14:45:03   
Annny
Res si si naredila preveč dela

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?