|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Na morju
18.7.2012 15:54:29   
Balerina
Glede restavracij in tremi majhnimi se jaz tudi z Ronjo strinjam, pri nas je to bolj izjema kot pravilo. Ker se nam enostavno ne ljubi s tem ukvarjat, male zabavat pa da kolikor toliko na miru sedijo in da ne umrejo od lakote medtem ko čakajo.
Na morje res vzamemo skoraj vse potem dnevno hodimo v bližno trgovino po kruh in k sadjarju po sadne, na vsake toliko. Pa seveda ribe dol kupimo. V mesto ne hodimo in temu primerno je izbira različne hrane omejena. Doma naredimo približen seznam kaj bomo jedli in to tudi sabo vzamemo, običajno testenine, riž pa kakšna druga priloga, nekaj mesa in zelenjave.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
4 preprosti recepti za zdrav domač sladoled
video
Sladoled obožujemo odrasli, nad njim pa so še posebej navdušeni naši malčki. Poiskali smo nekaj zdravih različic prepros...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?