|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Belly Belt (elastičen podaljšek za navadn... 7.9.2012 9:32:33
|
|
|
|
Stojčika
|
Moram pogledati doma,se mi zdi,da še imam tri belly belt-e... (zdaj sem v službi). So popolnoma nerabljeni..Ti jih podarim,ker drugače bodo pristali v košu (upam,da že niso)..
|
|
|
|
|
RE: Belly Belt (elastičen podaljšek za navadn... 7.9.2012 9:52:28
|
|
|
|
87mala
|
Če hočeš jih lahko kupiš v KIKU, imajo različne barve in velikosti, mislim da za okoli 4 € :-) Od zelene, modre, roza, beli, črni...
|
|
|
|
|
RE: Belly Belt (elastičen podaljšek za navadn... 7.9.2012 12:44:02
|
|
|
|
Tangerina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stojčika Moram pogledati doma,se mi zdi,da še imam tri belly belt-e... (zdaj sem v službi). So popolnoma nerabljeni..Ti jih podarim,ker drugače bodo pristali v košu (upam,da že niso).. Stojčika, se vsekakor priporočam!
|
|
|
|
|
RE: Belly Belt (elastičen podaljšek za navadn... 7.9.2012 12:44:35
|
|
|
|
Tangerina
|
IZVIRNO SPOROČILO: 87mala Če hočeš jih lahko kupiš v KIKU, imajo različne barve in velikosti, mislim da za okoli 4 € :-) Od zelene, modre, roza, beli, črni... V Kiku pa res še nisme bila, bom šla še tja pogledat, hvala za info!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!