Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj, kje, kako - spermiogram v MB 20.10.2005 15:26:04
|
|
|
|
Andy
|
Aja, pa možeka dobro pocrkljaj, saj je to zelo velik šok zanj. Se mi zdi, da ženske lažje prenašamo, ker se o tem pogovarjamo, moški pa večinoma držijo v sebi.
|
|
|
|
RE: Kdaj, kje, kako - spermiogram v MB 20.10.2005 16:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Andy, lepa hvala za vzpodbudne besede in pojasnila.
|
|
|
|
RE: Kdaj, kje, kako - spermiogram v MB 20.10.2005 22:26:04
|
|
|
|
PBJ
|
V MB se je treba naročit na spermiogram... Moj ga je imel lani spomladi in je čakal en mesec, čeprav bi moral še dlje, a je ravno takrat, ko se je naročal, nekdo odpovedal in je dobil njegov datum. Ja, najslabše je čakanje...a vse mine in pridejo tisti najlepši trenutki, za katere se tudi splača čakati ( )... Lp in naj čim prej pride tudi vaš dan
|
|
RE: Kdaj, kje, kako - spermiogram v MB 24.10.2005 16:19:37
|
|
|
|
Neža81
|
No, naj še jaz povem da sem mojga naročila 29.9.2005, naročen pa je 19.1.2005. Baje, da imajo v mb gužvo. Ob 8.00 morava biti tam, on odda seme, počakama dve uri na izvide, potem pa greva kar k dr. Rejliču na posvet. Lp,Neža
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.