Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Meni niti barve na glavo verjetno nebi namazala za ta denar....
Če že, bi se morala vozit precej ven iz Gorice, najmanj 30 km....Zdaj, ko se dvigne še davek pa bo res nenormalno.... Včasih se mi res zdi, da živim v Kaliforniji... Če pa katera ve za cenejšega naj mi kar javi
Grem se samo še strižt k frizerju (15€)....Kar se tiče pa hidrogena mi 12% meni niti ne škoduje, čeprav mi je pomembno, da jih seveda čim manj uničim in mi je zato bolje, da dam nižji % hidrogena. Za barve Kuehne pa še nisem slišala... Bom morala pogledat malo v DM-u.
Ti si me pa spravila prav v smeh. Kdo pa pravi, da ne cenim po vsej verjetnosti tvojega oz. frizerskega dela..... Le predrago se mi zdi. 70€ je lahko za nekoga 1/5 plače . A na to nisi pomislila? Ne rečem, da sem jaz na tem vendar če izračunam, da grem najmanj 7x na leto je to 500€ na leto kar prestavlja lep kupček denarja in jih porabim raje za kar ocenjujem jaz bolj pomembnega. Podjetju v katerem delam ne gre najbolje ......In v kolikor izgubim službo kaj bom??? Hodila k frizerju za vsako ceno ??? Kdo pa pravi, da ne cenim frizerskega dela, le na finance je potrebno gledati v teh časih. Če bi imela možnost bi hodila raje k frizerju verjemi pa manikuro, pedikuro ..... , vendar brez problema priznam, da mi je predrago. Ne vem v čem je problem???!!