|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnjenji lignji
3.3.2013 22:06:47   
Stanislava_
S čim jih polnite in kako zaprete, da fila ne pade ven?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnjenji lignji
4.3.2013 15:59:55   
josephine27
Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke. Za polnjenje vedno izberem večje lignje pa pazim, da so celi. Zaprem pa kar z zobotrebcem.

_____________________________



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polnjenji lignji
4.3.2013 21:35:54   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke.


A ni običajno pršut?

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polnjenji lignji
7.3.2013 5:31:41   
Hope2
Polnimo samo na ta način:
prepražim malo čebule, veliko česna, dodam repke kozic (ne vložene), solim, popram, na koncu še svež nasekljan petršilj in malo drobtin. S tem nafilam, zaprem z zobotrebcem.

Sem pa čist pozabila na tole jed, moram čez vikend spečtuser posted image


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.3.2013 5:32:55 >

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Polnjenji lignji
7.3.2013 8:54:40   
caramel
Mi nasekljamo lovke, česen in peteršilj (včasih dodamo malo drobno naribanega sira), dodamo malo olivnega olja in po potrebi žličko, dve drobtin - toliko da masa stoji skupaj, ko jo stisneš med prsti. Zapiramo jih ne, ker ob stiku z vročino itak "skočijo skupaj", poleg tega pa pobegla fila skupaj z malo belega vinčka naredi super omakico. Na hitro jih popečemo v ponvi in dodamo malo vina. Premešamo (da nastane homogena omaka) in posteržemo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Polnjenji lignji
7.3.2013 17:07:41   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke.


A ni običajno pršut?


Ne vem kaj je običajno. Mi damo prav šunko. Pršuta nam je škodauser posted image

_____________________________



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Uvajanje goste hrane: 9 idej za izbirčnega...
Je tudi vaš dojenček izbirčen jedec, ki se pri vsakem obroku zmrduje, vi pa več ne veste, kako se lotiti uvajanja goste ...




Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?